Mina arvan, et meie kõige olulisem töö, mida peame tegema on töö oma visiooniga. Ma püüan ikka püsida sel lainel, et töö oma visiooniga ära teha. Olen ka kogenud juba seda, mis tagajärjed on sellel kui jätan töö visiooniga tegemata. Sinu kõige tähtsam töö on visiooniga töö.

Kaome igapäeva ellu

Mina mõtlen aina rohkem sellele, et kui väikselt või suurelt mina mõtlen. Kui ma mõtlen meie elule siin väikeses Eestis, siis me kaome oma igapäevaellu ära. Meil on rutiin ja mõtleme sellele, mis uudistes kuuleb ja meedias kajastab. Mina aga püüan seda kadumist vältida ümbritsedes end ka inimestega väljastpoolt Eestit. Ja seda just edukate ja edumeelsete inimestega maailmas. 

Tee tööd visiooniga

Viimasel ajal käib seal läbi see, et tee tööd oma visiooniga. Tööd soovitavad nad visiooniga teha lausa mitu korda päevas. Mida rohkem sa oma visiooniga töötad, seda kiiremini saab sinu visioon ka teoks.

Mina olen viimaste aastate jooksul omal nahal kogenud, et mis juhtub siis kui ma ei tee tööd oma visiooniga. Kui ma ei pööra tähelepanu, et mida ma päriselt tahan. 

Jah, ma tellin koolitusi edukatelt ja edu meelsetelt USA inimestelt, selleks, et saada nende mindseti ja nende maailmapilti. Oma koolitustel annan edasi neid saadud teadmisi, näiteks enesekindluse koolitusel.

Mida tähendab visiooniga töö?

Mina teen seda päeviku pidamise ehk jouranlingi kaudu. Harjutusega, mida olen ka enesekindluse koolitusel tutvustanud. Ma teen seda pidevalt ja aina tihedamini. Ma kujutan ette, et mis on minu jaoks päriselt oluline ja mida ma päriselt tahan. Ma lähen sellesse pilti sisse ja ma elan selles vibes, et ma juba olen seal, kuhu tahan jõuda. 

Miks ilti minek on oluline?

Seda on õpetanud ka Bob Proctor ja meie oma Kai Oja ning Karmo Kivi. Nemad annavad Eestis Bob Proctori õpetusi edasi. Visioon on üliloluline, sest sellest hakkab sinu tegutsemine pihta. Sa paned selle pildi põhjal paika oma sisemise vibratsiooni ja selle pealt asud tegutsema. Ehk kui sa mõtled, mul on paha ja ma ei saa, siis vastava energia annad sa ka välja. Kui mõtled positiivselt, siis annad ka  positiivse energia välja. 

Mis juhtub kui sa ei tee tööd visiooniga?

Minul oli üks huvitav kogemus sellega. Ma ei saanud sellest siis aru, aga nüüd tagantjärgi jõuaab kõik kohale. Jälle kordan oma mõtet, et elu juhtub sinu jaoks. 

Kolm aastat tagasi ma abiellusin, pärast juba pikalt suhtes olemist oma praeguse abikaasaga. Ma unustasin ennast ära. Minu peas hakkasid tööle mustrid, et naise ja abikaasana pean käituma teatud viisidel, mis minu arvates abielunaisele kohane on. Ma hakkasin elama selliselt nagu ma arvasin, et minu abikaasa minult soovib, kuigi olime ammu juba koos. 

Ma kaotasin ära selle endalt küsimise rütmi. Ehk siis selle, et küsida endalt, mida ma tahan. Umbes pool aastat ei teinud ma visiooniga mitte midagi. 

Mis juhtus oli see, et minu keha hakkas väljendama, et mul on midagi valesti. Mul on tark keha, et kui minu mentaalne pool probleemi ei näe, siis mu keha saab aru. Mul tekkisid kaaluprobleemid ja kõhuhädad. Käisin arstide juures ja nad ütlesid, et minu kaaluga  on korras ja kõhuga ka. Seekord jõudsime koos arstiga sinna, et see peab olema minu mentaalne probleem. 

Otsisin endale edumeelse terapeudi ja temaga peegeldades ma jõudsin sinna, et ma olen iseennast täiesti lukku pannud. Nii pea, kui see arusaamine mulle jõudis, asusin uuesti enda teed käima. Tegema tööd oma visiooniga ja vastavalt sellele tegutsema. Ja eelmisel aastal tegin tänu sellele oma elu suurimad tehingud, mis loodetavasti paari järgmise aastaga hakkavad vilja kandma.

Töö ei ole lihtne

Seal taga on suur töö jällegi. Ei ole päris nii, et tulin, käisin ja võitsin. Ma tegin tööd oma visiooniga ja uskumustega ning andestamistega sealjuures. 

See, kuidas mina neid julgeid samme teen tuleb enesekindlusest. Siinkohal soovitan sul osalema tulla minu enesekindluse koolitusele, mis on nüüd videokoolitusena saadaval. Rohkem infot enesekindluse koolituse kohta saad siit: https://liinavettik.com/toode/enesekindluse-koolitus-taiskasvanule/

Sinu kõige tähtsam töö on visiooniga töö. Palun tee tööd oma visiooniga.