Kas teadsid, et:

16,67% Euroopa naisettevõtjate aastakäive on suurem kui 1 000 000€ aastas.
USAs on ainult 2% naisettevõtjaid sellel tasemel.

OLED “KÜLLUSLIK”

Sinu aastakäive on 1 000 000€ ja rohkem
(või 80 000€ ja rohkem /kuus)

Sa oled ametlikult millioni euro aastakäibega ettevõtte omanik. Ettevõtte, mis on jätkusuutlik ja valmis püüdma uusi kõrgemaid eesmärke. Nüüd mäng alles algab.

Mis on veel põnevam kui miljoni euro ettevõte? – Mitme miljoni eurose aastakäibega ettevõte! 😉 Sa oled valmis viima ellu oma kõrgemat visiooni ja looma maailma veel rohkem väärtust.

  • Toeta oma meeskonda ettevõtte operatiivsete tegevuste sujuvamaks muutmisel ja süstematiseerimisel. Paranda projektijuhtimist. Muuda meeskonna omavahelist suhtlust lihtsamaks. Täienda puuduvate süsteemide toimimist, et sinu meeskond suudaks saavutada ettevõtte eesmärke ilma sinu igapäevase osaluseta.

  • Otsi võimalusi nähtavuse ja tuntuse suurendamiseks, mis toovad kasvu sinu ettevõtte kasumlikkusele.

  • Sinu iganädalane harjumus: Küsida oma meeskonnalt: “Mida te edu saavutamiseks vajate? Milliseid ettevalmistusi te edu saavutamiseks vajate?” ja võta nende vastuseid tõsiselt.

Kas sul on tõsi taga ja soovid oma ettevõtet kasvatada? Kas soovid seda teha teadlikult, et pigem kiiremini ettevõtte skaalal edasi liikuda? Broneeri aeg tasuta strateegiakõnele, kus minu konsultant sind järgmiste sammude osas edasi aitab!