Minu mõttemaailmas on asjad selles osas väga lihtsad. Kõik, mis puudutab meie kodu ja meie perekonda on meie ühine aeg. Minu jaoks on perekond, mehe ja naise ühine looming, mille eest me mõlemad võrdselt vastutame. 

Ära satu ohrvirolli

Ma olen iseseisev naine ja tahan ennast teostada. Ja nüüd meil oligi vestlus, et mina tahan ka minna omi asju tegema. Mille peale minu mees küsis, et millal tema aeg on? Mina: “ Aga kallis, hommikul kella poole üheksast kuni sa koju jõuad.” Tema: “ Ei, see on minu tööandja aeg.” Minu silmis on see kõik väga lihtne, kõik, mis on väljaspool meie kodu on meie endi isiklik aeg. Ja me ise otsustame, mis me sellega teeme. Ma võin olla selle ütlemisega karm, aga minu arvates on see meie enda otsustada, kuhu me ennast ära anname. 

Kui sinu jaoks midagi sinu elus ei sobi, siis sina oled ainus, kes seda saab muuta. 

Mida sina tahad oma tööst saada?

Mitte kõik inimesed ei pea olema vabakutselised või ettevõtjad nagu mina seda olen. See on täiesti okei. Mõtle, mida sina tahad oma elult saada. Võib olla otsid tähendusrikast tööd või soovid elada ära tööga, mis sulle on südamelähedane. 

Mis valikuid meil on?

Kui sa oled inimene, kes otsib tööst midagi enamat, kui lihtsalt ära elada. Vaata, kuhu sa lähed kui lähed palgatööle. Mõtle, millises ettevõttes soovid töötada. Kui sa lähed suurde ettevõttesse, siis seal on hea turvaline. Nendes suurtes ettevõtetes on paraku aga hästi toimiv süsteem. Sinna võetaksegi tööle inimesi, kes süsteemi elus hoiavad. Tihti on nii, et kui sa oled innovatsiooni sooviv tüüp ja lähed sellisesse ettevõttesse, siis sa tunned, et sa räägid ja räägid ja ei jõua kuhugi. 

Miks peaks tahtma muutuda üks suur ettevõte. Kui selle ettevõte taga on väga jõukas inimene ja ettevõtte töötajad toovad talle igapäev sisse näiteks 500 000 eurot. Miks ta peaks tahtma muuta toimivat ja talle head sissetuletut toovat süsteemi. Suured ettevõtred töötavad süsteemi peal ja seda on väga raske muuta, sest seal on palju inimesi.

Kui sa oled inimene, kellele meelidvaid muutused ja innovatsioon, siis ehk on sul mõistlik tööle asuda väiksemasse ettevõttesse. Seal on lihtsam muutusi ja uusi ideid elluviia. Nende juhid on võibolla janus muutuste ja uuenduste järele.

Ära kingi oma aega sind mitte huvitavale

Anna oma aeg sellele, mis on sinu jaoks tähendusrikas.Mõtle natuke teistmoodi kui meile on traditsiooniliselt õpetatud. Täida oma aega rahulolu pakkuva tööga.