Toon sinuni 3 sammu tähendusrikka karjäärini. Need on aidanud nii mind kui paljusid teisi.

Samm1: Sisemise eneseväärtuse tõstmine

Selleks, et saaksin asuda teisi aitama pidin ma jõudma sinnani, et mul on midagi anda. Ma pidin hakkama tööd tegema oma sisemise eneseväärtuse tõstmise ja enesekindluse kasvatamisega. Mina olin ka kunagi seal, et ma ei uskunud iseendasse. Mul olid enda suhtes väga tugevad nõudmised. Mul oli arusaam, et ma pean enne saavutama finantsilise vabaduse ja alles siis võin teha, seda mida minu hing ihkab.

Minus oli ka tugev tunne, et ma pean ennast tõestama kellelegi. Siis aga sai selgeks, et minu eneseväärtus on madal.

Samm 2: Iseenda tundma õppimine

Enda teekonna alguses tekkis mul tunne, et mis mina siis olen? Mis on minu eesmärk? Enda tundma õppimise ajal pidin arusaama, mis on minu loomupärased tugevused. Mis tüüp ma inimesena olen? Olen ma looja, detailide inimene või rutiini inimene? Õppisin tundma isiksusetüüpe ja aru saama, kes mina neist olen.

Kui ma teen igapäevaselt seda, mis on minu loomupärastes tugevustes, siis sealt saan igal päeval energiat juurde. Enne seda, aga tegin neid asju, mis ei olnud mulle loomupärased ja võtsin sellega endalt energiat maha.

Mis on minu unikaalne omadus, mis eristab mind teistest? Millised on minu väärtused, mille eest ma seisan jne. Sellest kõigest koorus välja minu missioon. Sain teada, millega saan mina panustada teiste aitamisse.

Samm 3: Iseenda usaldamine

Me tegelikult teame, mida me tahame. Mõtleme sellest aga kui mõtetust unistusest, millega ei jõua kuhugi. Arvame, et see on muinasjutt meie peas. Iseenda usaldamine tähendab endalt küsimist: “Mida mina tahan?”.

Kuula seda, mida sinu sisemus ütleb, millist elustiili sa soovid ja kes sa olla tahad.  Võta vastu see, mida sinu sisemus sulle ütleb. Usalda ennast ja võta visioon endast vastu, mis minu seest tuleb. Usalda, et sa teed täpselt neid samme, et jõuda sinna kuhu vaja.

Usalda elu ja ennast. Kõik juhtub sinu jaoks.

Niisiis 3 sammu tähendusrikka karjäärini:

  1. Töö iseendaga
  2. Iseenda tundma õppimine
  3. Usalda iseennast

Tähendusrikkas karjäär on võimalik ning sellega saab ka ära elada. Kui sa oled täna seal, et sa veel ei tea seda, siis vaata minu Enesekindluse webinari siit: https://liinavettik.com/saavuta-enesekindlus/